Nienke Douma

Optimaal functioneren in werk! En dit doen door het afstemmen van wat je hoofd wil, luisterend naar wat je hart verteld, uitvoeren met je handen.

 Voor mij betekent het dat ik reflecteer op mijn werk en mezelf opnieuw blijf uitvinden en ontwikkelen. Het blijven verbinden en stilstaan bij mezelf en de ander. Mijn hoofd wil excelleren, ontwikkelen, veranderen en aansturen, mijn hart wil aansluiten bij de ander en vanuit respect en zorgvuldigheid veranderingen teweeg brengen. Dat doe ik door het geven van trainingen, individuelen gesprekken en teamcoaching.
Ik ben betrokken, enthousiast en resultaatgericht en sluit aan op alle lagen van de organisatie. Ik creëer bewust een inclusieve en veilige setting om het goede gesprek te voeren.

Als medewerkers, organisaties, leidinggevende en directeuren daar vanuit werken is de effectiviteit groot, de energie positief en levert het werk de mooiste resultaten. Ik wil werk doen waar ik in kan excelleren, maar vooral het leukst en zinnigst vind om te doen. Ik wil aansluiten bij anderen en hen ondersteunen bij het vinden van hun optimale werkplezier.