Loopbaanadvies

Wat wil ik? Waar krijg ik energie van en waar ben ik goed in? Wat is de volgende stap in mijn loopbaan? Hoe toon ik leiderschap in mijn loopbaan én in mijn werk?

Om op deze vragen een helder antwoord te krijgen, ga ik graag samen met jou aan de slag. We starten met een oriëntatiegesprek om duidelijk te krijgen wat we voor elkaar kunnen betekenen en of mijn aanbod matcht met jouw vraag. Elk traject vraagt om maatwerkbegeleiding. Je kunt erop rekenen dat je de begeleiding krijgt die bij jou past. “What makes you tick” is de kernvraag waarmee en van waaruit we gaan werken. Als je het antwoord op deze vraag weet, helpt je dat om heel gerichte stappen te zetten in je loopbaan.

Aan het einde van het loopbaantraject heb je helder:

  • Wat je wil
  • Waar je goed in bent
  • Waar je energie van krijgt en blij van wordt
  • Welke volgende stap je gaat zetten in je loopbaan

Samen

“Oja!” “Ja dat is een goed idee!” zeggen deelnemers vaak. En dat is precies wat hen verder helpt. (de bedoeling). Ik benoem jouw blinde vlekken. Dat doe ik door met jou in gesprek te gaan, door samen met jou te reflecteren op de opdrachten die je hebt gemaakt, door metaforen te gebruiken en natuurlijk door beproefde methoden in te zetten. Ik ondersteun je bij jouw stappen, zodat je het daarna zelf kan oppakken.


Maak meteen een afspraak

Spreekt jou dit aan? Mail/app/bel me voor een oriëntatiegesprek. Dan bekijken we wat er nodig is voor jou en hoe dat matcht met wat ik je te bieden heb.
Je bereikt me op 06-54267362

Vanaf 1 december kan je heel gemakkelijk en gratis gebruik maken van het ontwikkeladvies van de overheid. Gratis drie gesprekken en een arbeidsmarktscan. Voor jou nu gratis aan te vragen.

Methoden waar ik graag mee werk:

Niveaus van Verandering

Doel van deze methode is het benoemen van zingeving in werk: waarom werk ik, wat wil ik bereiken, wat heeft de wereld nodig. We gaan hier dus echt benoemen wat werk in jouw leven betekent.

MapsTell

Een landkaart van jouw gedrag! Met behulp van een DISC vragenlijst breng ik jouw gedrag letterlijk in kaart zodat je meer inzicht krijgt. Je leert actief gedrag in te zetten en te voorkomen dat je teveel in valkuilen beland. Tijdens deze reis zul je regelmatig stilvallen. Wat zie jij in je omgeving op deze visueel prachtig vormgegeven landkaart van jouw gedrag?

Bekijk hier hoe zo’n landkaart eruit kan zien.

Of klik hier om de volledige Wereld van Verschil in AR thuis te bekijken.

Deep Democracy

Het voeren van het goede gesprek,
Het betere conflict en
Het beste besluit

STARR-Methode

Creatiespiraal

van Marinus Knoope

Reflectieopdrachten

op je huidige werk en met een blik op de toekomst.

Bewustwording

van talenten, ontwikkelpunten en groei!

Coaching on the job

ondersteuning bij je huidige rol en functie

Inspiratiespel, Kwaliteitenspel, Spelen met Talenten

TimeManagement

360* Feedforward

 

 

 

Tevreden Klanten